marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Olteni fără permis prinși de polițiști pe drumurile din județ

Doi bărbați au fost prinși de polițiștii olteni circulând pe drumurile din județ fără permis. Ieri, un bărbat de 52 de ani a fost oprit pentru control în comuna Vlădila. Acesta nu avea permis de conducere pentru autoturismul pe care îl conducea.

„În dimineața zilei de 16 septembrie a.c., în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au oprit pentru control, pe Drumul Național 54, în comuna Vlădila, un ansamblu de vehicule, format din autoturism și remorcă, ce era condus de către un bărbat de 52 de ani, din comuna Studina.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care făcea parte ansamblul de vehicule. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, spune IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot ieri, oamenii legii din Olt au mai depistat un tânăr de 25 de ani care conducea prin localitatea Vișina fără permis.

„În ziua de 16 septembrie a.c., în jurul orei 17:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina au oprit pentru control, pe strada Școlii, din comuna Brastavățu, un autoturism condus de către un tânăr de 25 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a mai spus IPJ Olt.

Politica