marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Câți bani a obținut Selly după „Beach, Please!”

Peste 200 de artiști români și internaționali au urcat pe scena festivalului „Beach, Please!” în această vară

Pentru al treilea an consecutiv, Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, a organizat în această vară festivalul „Beach, Please!”, pe care îl consideră „cel mai mare eveniment de hip-hop din lume”. După cele cinci zile de festival, suma care a intrat în conturile tânărului este una impresionantă, cu multe zerouri, conform spynews.ro.

Peste 200 de artiști români și internaționali au urcat pe scena festivalului „Beach, Please!” în această vară. Selly a explicat că evenimentul a fost creat pentru a răspunde gusturilor muzicale ale generației sale, punând accent pe tineret și aducând artiștii internaționali doriti de acesta. După numai cinci zile de festival, suma încasată a fost de 20 de milioane de euro. Potrivit declarațiilor făcute pentru profit.ro, încasările din acest an au fost de patru ori mai mari decât cele de anul trecut.

„Dacă în 2023 am avut 12 artiști internaționali, anul acesta au fost peste 21, iar Travis Scott, headliner-ul nostru, este unul dintre cei mai scumpi artiști care au concertat vreodată în țara noastră. Aceste investiții majore s-au simțit și în revenue, încasările totale crescând de 4 ori față de ediția din 2023”, a spus Andrei Șelaru, scrie sursa anterior menționată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vloggerul a declarat că în acest an festivalul a înregistrat un trafic de 510.000 de persoane în decurs de 5 zile, cu peste 133.000 de participanți unici, dintre care 10.000 erau străini.

„Când vine vorba de numărul de participanți, majoritatea festivalurilor din România raportează, de fapt, traficul – o cifră care rezultă din adunarea participanților din fiecare zi (participanți ziua 1 + participanți ziua 2 + …etc). Beach, Please! 2024 a înregistrat un trafic de 510.000 pe cele 5 zile de festival, iar numărul de participanți unici a fost de 133.000. Dintre aceștia, am avut peste 10.000 de participanți străini din țări precum Bulgaria, Ungaria, UK, Irlanda sau Republica Moldova”, a mai declarat Selly.

Politica