marți, septembrie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Adi Mutu, semnal de alarmă pentru CSU Craiova: „Titlul se câștigă cu echipele mici”

Adi Mutu a subliniat, din nou, faptul că favorita lui la câștigarea campionatului este CSU Craiova. Briliantul le-a atras, totuși, atenția oltenilor cu privire la faptul că titlul se câștigă împotriva echpelor mici, iar în urma jocului de la Iași, trupa din Bănie ar trebui să se mobilizeze și să nu mai producă astfel de surprize.

„O surpriză mare, nu mă așteptam să nu câștige Craiova. Nici nu mă gândeam la egal, chiar dacă la Iași s-a schimbat antrenorul și se știe că jucătorii vor să demonstreze când se schimbă antrenorul. Le-a reușit celor de la Iași. Mă bucur pentru Emil Săndoi, îl cunosc și este prietenul meu. Nu pot să mă bucur tot timpul pentru Rotaru. Nu cred că are nicio treabă. Știi foarte bine că favorita mea la titlu este Craiova. Când m-ai întrebat ce echipă o să câștige campionatul am spus Craiova.

Încă o dată se dovedește faptul că titlul se câștigă cu echipele mici. O spun pentru că Iașiul a mai bătut pe cineva. Are timp să recupereze, iar play-off-ul este alt campionat. Este bine să strângi puncte cu echipe mai mici, în momente de genul ăsta se vede și la ce nivel de maturitate ajunge o echipă. În momentul în care pierzi astfel de meciuri trebuie să te gândești că echipa nu e atât de matură să câștige un campionat. Ar trebui să fie niște semne de întrebare pentru toți cei de acolo și în special pentru jucători, care ar trebui să strângă rândurile și să își dea seama că astfel de înfrângeri pot lăsa urme mai mari decât cred ei”, a spus Adi Mutu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fotbalul craiovean nu îi este străin lui Adi Mutu, cel care a declarat mereu că în familia lui, erau persoane care îndrăgeau formația din Bănie. Chiar și el a avut legături cu oltenii. Acum este prieten cu Mihai Rotaru, dar nu s-a ferit să antreneze echipa lui Adrian Mititelu. Tehnicianul a preluat FCU Craiova, imediat după ce alb-albaștrii reveniți recent în B, reușeau promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Politica