luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Nicușor Bancu, după eșecul cu Poli Iași: „Craiova arată foarte bine”

Nicușor Bancu a dat vina pe gazon după eșecul cu Poli Iași. Oltenii nu și-au putut impune jocul în viteză și nici calitățile tehnice, pentru că suprafața de joc a fost plină de bălți. Căpitanul celor de la CSU Craiova spune că formația antrenată de Costel Gâlcă arată bine și că lucrurile vor fi și mai bune, după ce noile transferuri făcute de Mihai Rotaru vor putea să intre pe teren.

Niciodată (n.r.- nu a întâlnit un astfel de gazon)! Nici la Dinamo n-a fost un asemenea teren. Nu știu de ce am mai jucat ultimele minute. Mingea nu mai sărea deloc, dar dacă așa a decis arbitrul…

N-avem nicio scuză, dacă marcam la ocaziile pe care le-am avut, nu mai vorbeam despre teren acum. Craiova arată foarte bine, a doua repriză foarte bună. Cu siguranță, vom arăta și mai bine cu noile achiziții. Ne pare rău că nu am reușit să egalăm”, a declarat Nicușor Bancu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nicușor Bancu vine după meciurile de la echipa națională a României, unde continuă să facă o treabă foarte bună. Căpitanul alb-albaștrilor nu a avut o perioadă ușoară, după ce familia lui a trecut prin momente extrem de dificile. Fundașul stânga de la CSU Craiova a continuat să își facă meseria și să impresioneze printr-o mentalitate puternică și un joc solid.

Politica