luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Jandarmii i-au înapoiat portofelul unei femei din Balș

O femeie din Balș care și-a pierdut portofelul, l-a recuperat de la jandarmi. Portmoneul a fost găsit de un bărbat pe o bancă de lângă Judecătoria Balș. Acesta a mers la jandarmii olteni care patrulau zona și le-a spus că a l-a găsit pe bancă. Femeia și-a primit portofelul înapoi cu tot ce avea în el.

„Colegii noștri, din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost abordați de un bărbat care le-a relatat faptul că a găsit pe o bancă din apropiere un portofel.

După stabilirea identității bărbatului, jandarmii au procedat la verificarea conţinutului portofelului, în vederea identificării proprietarului, iar în interior au găsit carduri bancare, documente personale și o sumă modică de bani. Jandarmii s-au deplasat la domiciliul persoanei. Este vorba despre doamna Ioana din orașul Balș, care a ţinut să mulţumească jandarmilor pentru promptitudine şi pentru modul de rezolvare a situației, cât și cetățeanului pentru spiritul său civic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt acționează permanent cu vigilență pentru siguranța cetățenilor și recomandă să se manifeste o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului, iar pierderea lor generează dificultăți”, au transmis reprezentanții IJJ Olt.

Politica