luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Emil Săndoi nu regretă că i-a încurcat pe olteni: „Fac totul în folosul echipei mele”

Emil Săndoi spune că nu îi pare rău pentru olteni, chiar dacă i-a încurcat destul de tare, în lupta pentru titlu. Poli Iași nu doar că i-a trimis pe elevii lui Costel Gâlcă, înapoi la Craiova, fără puncte, dar i-a afectat pe aceștia și din punct de vedere moral, aspect care poate să cântărească destul de mult în ceea ce privește viitoarele partide.

„Nu, râd cu amândoi. În momentul de față sunt la Politehnica Iași și fac totul în folosul acestei echipe. În prima repriză, terenul a fost ok, s-a putut juca, în a doua parte au apărut problemele. De când am venit, nu prea am putut să fac antrenamentele, vremea a fost urâtă. Am încercat să păstrăm rezultatul. Craiova a dominat în a doua parte, poate și din cauza terenului greu am reușit rareori să ieșim din propria jumătate.

Au avut ocazii, au fost câteva devieri, bun. Cea mai mare ocazie a fost a lui Mitriță, din penalty, dar după am gestionat mai bine meciul. Bravo jucătorilor, merită felicitări. Este o victorie importantă. E ok deocamdată. Din câte am înțeles o să se îndrepte și vremea, trebuie să începem să legăm rezultate pozitive, e important să ai o constanță. Orice antrenor, cum s-a fluierat finalul meciului, se gândește deja la următoarea partidă”, a declarat Emil Săndoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Produs al școlii craiovene de fotbal, Emil Săndoi a debutat de timpuriu în echipa de seniori a Craiovei, în 1983, atunci când legea la echipă era făcută de marii jucători ai Craiovei Maxima. Săndoi a îmbrăcat culorile alb-albastre până în 1999, în această perioadă având scurte stagii și la Angers (95-96) și FC Argeș (96-98). În 1990 a participat cu echipa națională la turneul final al CM din Italia. Pe banca tehnică a Științei a alb-albaștrilor, împreună cu Sorin Cârțu, stabilea un nou record de invincibilitate în campionat, sub comanda lor echipa fiind imbatabilă în 19 partide consecutive.

Politica