luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Doi bărbați au murit în urma unui accident în Dolj

Un grav accident a avut loc, noaptea trecută, în localitatea Plopșor din Dolj. Un bărbat de 33 de ani care conducea, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. El a fost proiectat în afară mașinii și a fost găsit decedat. În mașină a mai fost găsit mort un alt bărbat, care rămăsese încarcerat.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr, de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcția Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în interiorul autoturismului a fost găsit încarcerat un bărbat de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, din nefericire fiind declarat și decesul acestuia”, a transmis Poliția Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Politica