luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă așteaptă o minune: „Sperăm ca Ciclâdău și Lukic să vină să ne ajute”

Eșecul cu Poli Iași nu i-a picat deloc bine lui Costel Gâlcă, antrenorul care continuă să ceară transferuri și investiții la CSU Craiova, dar rezultatele întârzie să apară. Tehnicianul spune că avea așteptări mai mari de la elevii lui, în Copou, de unde alb-albaștrii au plecat înfrânți.

Costel Gâlcă spune că trupa din Bănie nu s-a ridicat la nivelul cerut, oltenii nu au fost pragmatici și nu au reușit să transforme în gol ocaziile pe care le-au avut. Astfel, antrenorului nu i-a rămas decât să creadă într-o minune, în scurt timp, ca elevii lui să își schimbe atitudinea. Totodată, tehnicianul așteaptă ca Lukic și Alex Cicâldău să fie apți de joc.

Era de așteptat că va fi un meci greu. Nu ne-am ridicat la ceea ce am vrut noi de la această partidă. Nu am fost pragmatici, am vrut să construim pe un teren ca acesta.  Asta face parte din fotbal. Ne-am creat ocazii, am avut și penalty, eu zic că am mai avut unul care nu s-a dat, dar asta e. Nu mai ține de mine, ține de ei (n.r. arbitri). Parcă în prima repriză prea am vrut să jucăm spectaculos, terenul nu era așa bun.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trebuia să ducem mingea la margine, să venim cu centrări și așa putea ieși golul. În ultimele minute nu am mai contat mult pentru că nu puteai să joci. Trebuie să avem rezultate, erau importante aceste puncte. Sperăm ca Ciclâdău și Lukic să vină să ne ajute cât mai repede.  Noi trebuie să câștigăm aici, deja am pierdut prea multe puncte”, a spus Costel Gâlcă.

Politica