luni, septembrie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Slatina, relocate

Mai multe cabinete din Ambulatoriul integrat al Spitalului Slatina vor fi relocate, ca urmare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare, derulate de Consiliul Judeţean Olt cu finanţare prin PNRR, potrivit reporter24.

Potrivit unui comunicat remis de Spitalul Județean de Urgență Slatina, s-a finalizat prima etapă a lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”, derulat de Consiliul Județean Olt.

Urmează începerea celei de a doua etape a lucrărilor, situație ce impune relocarea temporară a cabinetelor medicale care își desfășoară activitatea la etajul I al Corpului Materno infantil.

Începând de luni, vor fi relocate pe același nivel al corpului de clădire (etajul I al Corpului Materno Infantil), în spațiile reabilitate, următoarele cabinete:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cabinet Chirurgie si Ortopedie Infantilă

Cabinet Pediatrie

Cabinet Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă

Cabinet Chirurgie Generală/Toracică

Cabinet ORL

Cabinet Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Audiologie/Audiometrie

Cabinet Urologie

Cabinet Ortopedie și Traumatologie

Cabinet Oftalmologie

Cabinet Medicina Muncii

Cabinet Neurologie

Cabinet Obstetrică-Ginecologie

Cabinet Oncologie

Sală tratamente

Punct recoltare analize

Registratură și secretariat ambulatoriu

Cabinetul Pneumologie din cadrul ambulatoriului integrat va fi relocat și, începând de luni, va funcționa în sediul din str. Drăgănești, nr. 3 (fosta secție de Psihiatrie a spitalului).

Activitatea cabinetelor Radiologice din cadrul Ambulatoriului integrat va fi suspendată temporar pe perioada desfașurării lucrărilor. Pentru investigații radiologice, pacienții vor fi redirecționați în cabinetele din Pavilionul Central.

Politica