duminică, septembrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Bent Dahl, reconfirmat pe banca SCM-ului

Înfrângerea echipei de handbal feminine, SCM Râmnicu Vâlcea, în deplasarea de la Corona Brașov, a tulburat apele în cadrul grupării conduse de Florin Verigeanu. Între galeria Brigada Noastră și tehnicianul Bent Dahl pare să fie o rupture greu de remediat, suporterii anunțând că suspendă, cel puțin pentru o perioadă, deplasările alături de echipă.

Preț de câteva zile s-a zvonit că despărțirea dintre tehnicianul Nordic și SCM este una iminentă dar conducerea grupării vâlcene dezminte zvonurile și îi acordă susținere lui Dahl:

„Dorim să subliniem faptul că Bent Dahl este antrenorul echipei noastre, având un contract valabil până la finalul sezonului următor. Menționăm ca Bent beneficiază de susținerea și încrederea deplină din partea clubului. În legătură cu acuzațiile nefondate conform cărora Bent Dahl ar fi agresat un suporter, negăm categoric aceste informații. Considerăm că acestea sunt false și sunt menite să destabilizeze clubul. Respingem cu fermitate aceste acuzații, pe care le considerăm o încercare de a afecta imaginea noastră, lucru nemaiîntâlnit la Râmnicu Vâlcea. SCM Râmnicu Vâlcea confirmă faptul că obiectivul echipei pentru acest sezon este clasarea pe  podiumul Ligii Florilor MOL, locurile 1-3. Deși rezultatul din meciul cu Brașov a fost unul dezamăgitor, echipa rămâne în cursa pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, spune Florin Verigeanu, team manager la SCM Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este un linșaj împotriva noastră”

Liderul Ligii Suporterilor Vâlceni, Robert Vlădășel, consider că galeria este supusă unui linsaj în mediul online și că principalul vinovat pentru rezultatele slabe ale echipei este antrenorul Nordic: „Linșajul din mediul online de astăzi la adresa noastră, la adresa galeriei, nu face decât să ne întărească, să ne unească și mai tare iar fiecare aberație spusă despre noi va fi sancționată în același mod în care ne-am susținut echipa până acum! Dacă voi credeți că ne închideți gura, vă înșelați amarnic! Nu avem prea mulți prieteni dar poate-i mai bine așa! Acum se vede caracterul unora! Noi facem totul fără interese ascunse, din pasiune pură! Nu același lucru îl putem spune despre alții! Acest linșaj a avut că scop mutarea atenției de la problema reală a clubului nostru! Asta ca să știe toată lumea! Iar problema reală a clubului este în acest moment antrenorul principal, reconfirmat în funcție, la un pahar de vin! Ce să zic, poftă mare! Felicitări conducerii clubului pentru aceasta mutare ” genială”! Cum am mai spus, noi ne vom vedea de drumul nostru! Și da, domnule Verigeanu, drumurile noastre de astăzi se despart! Așa ai ales! Odată-n plus, greșit!”.

Politica