duminică, septembrie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal pe un drum din Gorj. Un tânăr și-a pierdut viața

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul Novaci, a murit într-un accident de mașină. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 67 Poienari, comuna Bumbești Pițic. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un copac.

În noaptea de 14/15 septembrie a.c. , polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112 de un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67 Poienari, comuna Bumbești Pițic, a observat un autoturism avariat pe partea carosabilă. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale victimei și polițiștii rutieri, care au efectuat cercetarea locului faptei.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 20 de ani, din orașul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, din direcția Târgu Jiu către Râmnicu Vâlcea, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un copac ce se afla pe partea stângă a sensului de mers. Din nefericire, în urma impactului tânărul a decedat”, a informat IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Politica