sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Bătrână tâlhărită în Târgu Jiu

O bătrână a fost tâlhărită pe o stradă din Târgu Jiu. Un tânăr i-a smuls geanta de pe umăr și a fugit. Polițiștii i-au dat de urmă și l-au reținut.

„Polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul Poliției gorjene un tânăr de 23 de ani, din comunaAlbeni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. La data de 13 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un localnic, despre faptul că unei femei i-a fost sustrasă geanta. Polițiști de ordine publică și investigații criminale s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în timp ce o femeie de 76 de ani, din comuna Vladimir, se deplasa pe strada Republicii, i-ar fi fost smulsă de pe umăr de geanta în care avea 170 lei și câteva documente personale, de către o persoană necunoscută de sex bărbătesc care a fugit printre blocuri.” – IPJ Gorj

Polițiștii îl vor prezenta pe cel în cauză procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica