sâmbătă, septembrie 14, 2024

Ultima ora

Sport

Anunțul momentului la CSU Craiova: Rotaru mai face un transfer

CSU Craiova și-a anunțat abonații, printr-un mail, în legătură cu faptul că trupa din Băni va mai face un transfer, în următoarea perioadă. Oltenii vor să aducă un fundaș dreapta, după ce Costel Gâlcă a explicat faptul că defensiva este descoperită pe acea poziție, unde, momentan, doar Ștefan Vlădoiu o soluție clară.

În vară, ne-am angajat față de tine că vei fi informat cu promptitudine atunci când apar noutăți la echipa noastră de suflet, Universitatea Craiova. Ne dorim să simți că faci parte din această familie și, din acest motiv, am ales să te informăm direct despre deciziile care modelează viitorul clubului nostru. Astăzi, îți supunem atenției următoarea mutare în lot, pe care clubul o face în zilele următoare. Antrenorul nostru, Costel Gâlcă, își dorește încă o opțiune pentru postul de fundaș dreapta.

A propus o listă scurtă de jucători și, în acest moment, managementul clubului face eforturi pentru a duce cât mai rapid pe unul dintre aceștia. Va fi un fundaș dreapta străin care se va plia pe spiritul și conceptul tactic al Științei, va aduce plus – valoare compartimentului defensiv al echipei și va oferi antrenorului noi soluții în alegerea echipei de start în acest sezon. Deoarece negocierile sunt în curs, din păcate nu îți putem divulga numele lui, însă ne dorim ca tu să știi că provine dintr-un campionat respectat al Europei și are numeroase calități pe care le considerăm necesare echipei noastre” este mesajul transmis de clubul din Bănie, pe mail, fanilor săi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

NDong și Mihai Căpățână pot să evolueze și ei pe postul de apărător dreapta, dar nu au cum să o facă perfect, pentru că unul este fundaș stânga, iar celălalt închizător. Costel Gâlcă așteaptă mai mult decât un transfer, din partea lui Mihai Rotaru. Antrenorul este pretențios, nu acceptă orice jucător în lot.

„Vor mai veni jucători, vedem de ce mai avem nevoie. Căutăm jucători care să se integreze în jocul pe care mi-l doresc. Îmi doresc ca toți să fie 100% cât mai repede posibil. (n.r. – Ultimii sosiți vor juca la Iași?) Nu, mai au nevoie de timp. Jovo nu are încă permisul, așa că mai așteptăm. Trebuie să arătăm ca o echipă care se bate la titlu, jucătorii importanți pentru mine sunt cei care vin de pe bancă, care pun presiune pe titulari”, a explicat tehnicianul alb-albaștrilor.

Politica