vineri, septembrie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Jandarm mehedințean, campion la Culturism și Fitness

Un jandarm din Mehedinți a câștigat locul I la Cupa României 2024, competiție organizată de Federația Română de Culturism și Fitness. Concursul, care a adunat peste 200 de sportivi pasionați de culturism din întreaga țară, a avut loc recent la Sibiu. Printre participanți s-a numărat și colegul nostru, plutonierul Răscotă Alexandru, din cadrul Jandarmeriei Mehedinți.

Alexandru este legitimat la un club sportiv din Drobeta Turnu Severin, iar de la începutul anului a primit atestatul de instructor de fitness și antrenor personal.

„Recunosc că nu am avut această formă fizică dintotdeauna, dar mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare, să adopt un stil de viață sănătos și să practic mai multă mișcare”, spune el. Iar schimbarea s-a văzut în timp, după ore de efort susținut, bazate pe disciplină și perseverență, Alexandru a găsit motivația de a duce mai departe pasiunea pentru acest sport și de a participa la diferite concursuri în domeniu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Rezultatul obținut la această competiție sportivă este cel mai bun de până acum, mă pregătesc în continuare pentru Campionatul Național din 2025 și sper să ajung să reprezint România la competițiile europene”, a adaugat acesta.

Plutonier Alexandru Rascotă este absolvent al Școlii Militare de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, promoția 2019. Din anul 2021 lucrează la Jandarmeria Mehedinți, în prezent își desfășoară activitatea în cadrul unui detașament de pază și protecție instituțională.

Politica