joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Regenerare în Parcul Tineretului

Regenerare în Parcul Tineretului din Slatina. Primăria reface suprafețele de gazon și reamenajează aleile. Reprezentanții Primăriei afirmă că se fac lucrări complexe.

„Dezvoltare Urbană a demarat luni un amplu proiect de regenerare a Parcului Tineretului, marcând o desfășurare semnificativă de forțe pentru transformarea acestui spațiu verde.Proiectul include refacerea suprafețelor de gazon, plantarea de plante decorative și reamenajarea marginilor aleilor din parc cu piatră decorativă albă și scoarță decorativă . Aceste lucrări vor contribui la crearea unui mediu plăcut și estetic, îmbunătățind experiența oamenilor care vizitează parcul”, precizează reprezentanții Primăriei Slatina.

Potrivit acestora, acțiunea se va desfășura pe parcursul mai multor zile, „având în vedere ploile de zilele acestea, complexitatea lucrărilor și necesitatea unei abordări detaliate”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ei au adăugat că, „pentru prima dată, Dezvoltare Urbană își îndeplinește cu adevărat misiunea de a revitaliza spațiile publice și de a aduce o schimbare pozitivă în comunitate. Această inițiativă subliniază angajamentul față de modernizarea orașului și îmbunătățirea calității vieții slătinenilor”.

Politica