joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Femeie de 76 de ani, rătăcită pe câmp, găsită de polițiști

O femeie în vârstă de 76 de ani din comuna gorjeană Câlnic a fost găsită de oamenii legii pe câmp, după ce aceasta plecase cu caprele la păscut și nu s-a mai întors. Femeia avea la ea un telefon mobil, iar în acest fel, polițiștii au reușit să o găsească pe bătrână.

„La data de 11 septembrie a.c., ora 21.00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu a fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, despre faptul că mama sa, de 76 de ani, din comuna Câlnic, a plecat voluntar de la domiciliu, pentru a duce caprele la păscut și nu a mai revenit.

Având în vedere faptul că femeia avea asupra sa un telefon mobil, pe timpul efectuării verificărilor și căutărilor în teren, polițiștii au ținut în permanență legătura telefonică cu aceasta, însă nu a putut să furnizeze date despre locul în care se află, indicând doar că se află pe dealurile dintre localitățile Câlnic și Seuca și nu reușește să găsească drumul de întoarcere spre casă. Au fost efectuate căutări extinse la care au participat 13 polițiști, 8 lucrători Salvamont Gorj și 4 jandarmi din cadrul IJJ Gorj”, a declarat IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a fost găsită în jurul orei 22.30, seara trecută. Aceasta avea o stare generală bună și a fost încredințată familiei.

Politica