joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Cine este femeia pe care Dinu Maxer a înșelat-o

„Problema a fost că și ea mi-a deschis o portiță, pentru că eu nu sunt genul de bărbat care insistă”

Dinu Maxer recunoaște că a înșelat în trecut, dar asigură că actuala sa iubită, Magdalena Chihaia, nu are motive de îngrijorare, fiind convins că nu va mai repeta greșelile de altădată. Artistul a discutat și despre relația sa cu Nicoleta Luciu, pe care o descrie ca fiind o poveste de dragoste tumultoasă.

Dinu Maxer recunoaște că a fost infidel în trecut, dar spune că nu ar mai repeta aceleași greșeli acum, mai ales de când este într-o relație cu Magdalena Chihaia, pe care a cerut-o în căsătorie.

Dinu Maxer mărturisește că nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că, în urmă cu mulți ani, a fost atras de Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu. La acea vreme, ei lucrau împreună, iar Nicoleta Luciu era plecată la Miss World. Artistul a spus că a îndrăznit să o vadă pe Alexandra Dinu mai mult decât ca pe o simplă colegă. Cu toate acestea, cei doi nu au avut o relație, iar Dinu Maxer a aflat ulterior că Alexandra Dinu era deja implicată într-o altă relație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sunt persoane publice infidelitățile mele (…) În perioada în care Nicoleta era plecată la Miss World, m-am îndrăgostit de Alexandra Dinu, colega mea de trupa DP2, de emisiune. Nu s-a întâmplat nimic între noi, ulterior am aflat că ea era într-o altă relație. Problema a fost că și ea mi-a deschis o portiță, pentru că eu nu sunt genul de bărbat care insistă”, a declarat Dinu Maxer, în podcastul Tare de tot, moderat de Viorel Grigoroiu.

Politica