joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Andreea Raicu: „Nefericirea mea era legată de faptul că nu eram măritată”

Andreea Raicu a mărturisit că, timp de mulți ani, a fost nefericită deoarece nu reușea să își întemeieze o familie și să aibă un copil, conform așteptărilor societății. Vedeta a povestit că această perioadă a fost una dificilă, în care s-a confruntat cu depresia, conform Spynews.

Andreea Raicu a povestit că, timp de mulți ani, a încercat să se conformeze standardelor impuse de societate, motiv pentru care și-a dorit să se căsătorească și să devină mamă. În prezent, însă, vedeta spune că aceste lucruri nu mai sunt o prioritate pentru ea și că a ajuns într-o etapă a vieții în care se simte în armonie pe toate planurile.

Andreea Raicu a trecut printr-o perioadă dificilă în care s-a confruntat cu depresia, iar de ani buni a început să meargă la terapie și să practice meditația. Vedeta a mărturisit că era constant nefericită deoarece toți din jurul ei îi spuneau că ar fi timpul să se căsătorească și să aibă un copil, însă simțea că acest lucru nu o reprezenta. Acum, ea consideră că misiunea sa este să ajute femeile să devină cea mai bună versiune a lor, stadiu pe care îl consideră și ea atins în prezent.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nefericirea mea pentru mulți ani a fost legată de faptul că nu eram măritată și nu am un copil, pentru că mi s-a indus, ceea ce li s-a indus multor fete că sensul unei femei este să se mărite și să facă un copil. Pentru că eu nu am făcut asta, mi s-a părut că eu nu sunt capabilă să fac asta și asta înseamnă că eu nu am niciun sens în viață, de aici pornea depresia (…) În momentul în care ți se spune tot timpul asta și tu nu faci, înseamnă că nu ai reușit să îți găsești sensul, că ai eșuat. Realitatea este că fiecare femeie are un sens diferit, fiecare om are un sens diferit și e foarte important să îți găsești sensul (…) Eu am fost atât de nefericită, atât de nefericită, atât de tristă”, a declarat Andreea Raicu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Știrile Antena Stars.

Politica