joi, septembrie 12, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Cicâldău, după revenirea la Craiova: „Împreună putem să facem lucruri frumoase”

Alexandru Cicâldău s-a întors la Craiova. Mijlocașul a jucat în Turcia și în zona Arabiei Saudite, dar nu a reușit să se impună sau, cel puțin, nu a reușit să convingă. El și-a căutat o nouă echipă toată vară, în speranța că va putea să plece de la Galatasaray, măcar sub formă de împrumut. Mihai Rotaru a reușit să realizeze transferul definitiv al fotbalistului, la CSU Craiova, iar oltenii au devenit și mai puternici, odată cu această mutare.

După ce s-a antrenat sub comanda lui Costel Gâlcă și a fost prezentat de trupa din Bănie, Alex Cicâldău a ținut să sublinieze faptul că și-a dorit mult să se întoarcă la Craiova, unde se simte foarte aproape de suporteri. Mijlocașul a povestit faptul că fanii i-au dat multe mesaje în ultima perioadă, dar și în anii pe care i-a petrecut în Turcia, unde nu i-a fost foarte ușor.

„Sunt foarte, foarte bucuros că am venit din nou la Universitatea Craiova. Mi-am dorit foarte mult acest lucru în această perioadă și sunt foarte nerăbdător să încep treaba. Nu pot să spun că a fost o perioadă liniștită pentru mine atât ca jucător, cât și ca om.  Mă bucur foarte mult că am luat decizia să vin aici. Pe această cale aș dori să le mulțumesc suporterilor, care mi-au trimis multe mesaje. Îi știu foarte bine, mă bucur că am lăsat o impresie foarte bună când am plecat, vreau să las o impresie și mai bună. A contat foarte mult că deși sunt dogrogean, oamenii mă percep ca fiind crescut aici. Aici mă simt foarte bine, m-am întors alt jucător. Am o experiență mai mare atât ca jucător, cât și ca om. A contat mult susținerea fanilor din toată durata carierei de fotbalist. Suporterii Universității m-au susținut și în cei trei ani în care am fost plecat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu siguranță am nevoie de puțin timp să îmi intru în ritm. Trebuie să am puțină răbdare cu mine, deși am o dorință foarte mare să mă antrenez și să joc din nou. Toate lucrurile trebuie să fie calcultate și cu siguranță totul va fi bine. Vestiarul este la fel ca și atunci când am plecat, pe majoritatea colegilor îi cunosc. Mă simt foarte bine. Am primit multe mesaje de la colegii pe care îi cunosc. Nu mă gândeam că cineva mă poate influența, dar în momentul în care vezi că ești dorit de prieteni care îți doresc binele și suporteri contează foarte mult. Sper să revin cât mai curând și la națională, este nevoie de puțină răbdare sau de un timp în care să mă pregătesc. Sunt foarte sigur că o să revin la națională. Atât eu, cât și colegii mei o să dăm totul pentru a îndeplini obiectivele. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată din prima zi în care am ajuns aici, vă aștept în număr cât mai mare la stadion, avem nevoie de voi și cred că împreună putem să facem lucruri frumoase”, a spus Alex Cicâldău.

Politica