miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Transferul lui Cicâldău la Craiova pune presiune pe mai mulți jucători din lotul lui Gâlcă

Florin Bratu a salutat transferul lui Alexandru Cicâldău la CSU Craiova. Dinamovistul consideră că Mihai Rotaru simte că are șanse mari să fie campion și, din acest motiv, a riscat să facă investiții mari, în ultima perioadă. Patronul alb-albaștrilor a plătit sume importante pentru jucătorii aduși, dar a oferit și contracte mari, pentru ca antrenorul Costel Gâlcă să aibă la dispoziție un lot cât mai valoros.

„Mă bucură investiția făcută de Mihai Rotaru. Odată cu venirea lui Cicâldău, se poate crea mai multă concurență și valoare la mijlocul Craiovei. Cea mai bună perioadă a lui Cicâldău a fost la Craiova, să nu uităm.

A plecat, a jucat 4-5 luni bine la Galatasaray, dar după s-au întors lucrurile împotriva lui. O să-i prindă bine sistemul de joc al lui Costel Gâlcă. Mihai Rotaru simte momentul, simte că sunt șanse de a câștiga titlul și din acest motiv face acest transfer, care mie mi se pare foarte bun”, a spus Florin Bratu, la Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alex Cicâldău va fi, cel mai probabil, titular. Costel Gâlcă va avea de făcut alegeri dificile, pentru că trebuie să renunțe la cel puțin un jucător valoros, pe care să îl țină pe bancă. Oshima, Screciu sau Andrei Ivan riscă să piardă primul 11, după ultimul transfer realizat de trupa din Bănie.

Alex Cicâldău poate juca număr 10, așa că Alex Mitriță ar putea fi mutat, din nou, în banda stângă, iar Andrei Ivan va rămâne rezervă. Totodată, noul fotbalist din Bănie poate fi folosit și pe postul de închizător, unde Vlad Screciu sau Oshima sunt acum oameni de bază.

Politica