miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Sarah Prodan a dat petrecere de ziua ei de naștere: „Wow ce frumoasă”

Sarah a primit un tort uriaș, cu multe etaje, alb și ornat cu un model elegant

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată atât datorită carierei sale, cât și grație personalității efervescente de care dă dovadă ori de câte ori are o apariție publică.

Impresara nu doar că are o viață profesională impresionantă, ci și o familie extrem de unită. Aceasta este mama a trei copii absolut superbi: Rebecca, Sarah și Laurențiu Reghecampf Jr., pentru care ar face orice. Pe data de 11 septembrie 2024, fiica cea mică a Anamariei Prodan își sărbătorește ziua de naștere. Aceasta a avut parte de o petrecere surpriză organizată chiar de mama ei, la care au participat toți oamenii dragi din viața tinerei, conform perfecte.ro.

Sarah a primit un tort uriaș, cu multe etaje, alb și ornat cu un model elegant și un buchet uriaș de trandafiri roșii. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan i-a făcut o urare emoționantă fiicei sale: „La mulți ani, fetița mea de vis! Mulțumesc prietenilor mei dragi, care m-au ajutat să fac această surpriză minunată copilului meu”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La petrecere, Sarah Prodan a purtat o rochie neagră, cu detalii argintii și foarte decoltată. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi cu toc și cercei argintii.

În secțiunea de comentarii, oamenii au lăsat o mulțime de urări de bine pentru fiica Anamariei Prodan, dar și un val de complimente: „Wow ce frumoasă e @sarahh ! Îi stă frumos cu această nuanță închisă la păr! La mulți ani frumoși și binecuvântați”, „Parca ieri era micuta si acum e asa mare si frumoasa rau eu stiu si cit de bine educata este,modesta, desteapta rau(asta a mostenit de la mama ei) mai rar asa fata de ,,bani gata’’ cu atita modestie si bun simt. Sanatate atit pot sa ii urez ca in rest le are pe toate! Te iubesc mult!”.

Politica