miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Mircea Radu se întoarce la televizor!

După succesul avut cu emisiunea „Din dragoste”, Mircea Radu e pregătit să dea din nou lovitura

Mircea Radu a anunțat că se întoarce pe micul ecran și a dezvăluit detalii despre noul său proiect la Metropola TV. Emisiunea „Noi, românii. Întoarcerea la sat” urmează să fie difuzată în curând.

Mircea Radu continuă emisiunea „Noi, românii”, care de trei sezoane aduce pe Metropola TV povești captivante despre românii care au ales să-și construiască viața într-un mod diferit. În primul sezon, vedeta TV a călătorit prin Europa în căutarea românilor care au reușit să obțină succes în orașe importante, departe de țara natală. Sezonul al doilea a adus în prim-plan poveștile românilor excepționali care au ales să facă performanță aici, în locurile unde destinul i-a așezat, conform Libertatea.

Acum, excepționalul continuă, iar Mircea Radu le propune telespectatorilor Metropola TV să cunoască românii care au decis să părăsească orașele și să-și continue existența la sat, acolo de unde a pornit esența. „«Întoarcerea la sat» se numește noul sezon al emisiunii «Noi, românii» și este viața celor care au lăsat orașul și s-au mutat la țară. E un show de televiziune cum nu s-a mai făcut, arată foarte bine, e proaspăt, cred eu că este ce trebuie. Producția vine cu un plus de dinamism față de sezonul trecut. «Noi, românii» este o emisie vie, cu cadre frumoase, montate măiestrit, în care punem accent pe discuții cu cei întorși la sat (dar nu gen «Viata Satului», acele dialoguri pe malul râului până îi uită Dumnezeu), dar și pe senzații, mirosuri, gusturi și liniști pe care numai la sat le poți afla”, declară Mircea Radu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Emisiunea „Noi, românii. Întoarcerea la sat” va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, doar pe Metropola TV. Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai cunoscute figuri din showbizul românesc, și-a făcut prima apariție televizată la vârsta de 16 ani în cadrul emisiunii „Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu. În anul 1999, Bianca Drăgușanu, pe atunci departe de imaginea de divă pe care o are astăzi, a participat la emisiunea difuzată pe Antena 1 pentru a-l recuceri pe primul său iubit, Mihai, cu care visa să-și petreacă restul vieții. A

ceastă experiență a fost începutul unui parcurs care avea să-i schimbe radical viața, chiar dacă în acel moment Bianca nu își imagina că va ajunge să fie o prezență constantă pe micile ecrane. Mulți ani mai târziu, Mircea Radu a explicat motivele pentru care Bianca Drăgușanu a fost aleasă să apară în emisiune. Potrivit acestuia, deși povestea ei de dragoste nu era neapărat una ieșită din comun, imaginea pe care o prezenta tânăra avea un potențial de a capta atenția publicului.

Deși unii nu o considerau atractivă la acea vreme, Mircea Radu a văzut în Bianca o tânără frumoasă și cu potențial. „Mie Bianca nu mi s-a părut grasă. Au trecut 17 ani de atunci. I-am ales cazul nu pentru povestea de dragoste dintre ea și Mihai, ci după fotografie. Ea a trimis un plic cu o scrisoare în care își spunea povestea și o poză cu ea într-o fustă scurtă. Nu numai mie mi s-a părut interesantă. Eu m-am opus, le-am spus băieților dacă merită să mergem în Petroșani după ea. Ei au zis da. Degeaba spune lumea că era urâtă, nu e așa. Era foarte înaltă, avea un picior frumos, era ok. De unde și până unde să cred că va fi celebră?

Pentru mine, Bianca a fost și va rămâne un caz pentru «Din dragoste» și doar atâta. Eu nu cred că există vedete în România. Dacă ar fi așa, trebuie să aibă isprăvi profesionale și bani, altfel nu ești vedetă. Eu am câștigat foarte bine pentru că emisiunea mea nu a fost bătută niciodată timp de 9 ani”, a spus prezentatorul pentru Apropo TV în urmă cu ceva timp.

Politica