miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

FOTO! Bărbat dezbrăcat pe străzi, în Gorj

Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri

Ca urmare a apariției unui videoclip controversat în mediul online, în care un bărbat apare plimbându-se dezbrăcat pe străzile din Târgu Jiu, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a transmis un punct de vedere oficial. Incidentul, care a stârnit reacții, a avut loc pe 7 septembrie 2024 și a fost raportat de Poliția Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale.

Bărbatul a fost surprins traversând sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Unirii cu Republicii din localitate. Acesta nu purta tricou și avea pantalonii coborâți până la nivelul genunchilor, expunându-și astfel părțile intime. Acest comportament a fost considerat o încălcare a bunelor moravuri, conform IPJ Gorj.

Poliția a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. În prezent, polițiștii sunt angajați într-o anchetă activă pentru identificarea persoanei implicate și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare. Autoritățile fac apel la persoanele care pot oferi informații suplimentare pentru a ajuta la soluționarea cazului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: Gorj Express

Politica