miercuri, septembrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Bianca Drăgușanu, revoltată după ce a primit o amendă: „Japca și tupeul ordinar!”

Bianca și-a cumpărat recent un bolid de lux, în valoare de aproximativ 250.000 de euro

Bianca Drăgușanu și-a pierdut calmul după ce a primit o amendă de 200 de lei. Iubita lui Gabi Bădălău nu ar fi plătit taxa pentru locul de parcare unde și-a lăsat mașina, evaluată la peste 250.000 de euro.

Zi cu ghinion pentru Bianca Drăgușanu! Vedeta a fost amendată recent de polițiști după ce a parcat într-un loc fără a plăti taxa corespunzătoare. În urma verificărilor din zonă, polițiștii au observat că mașina Biancăi nu avea un tichet de parcare valabil, așa că i-au aplicat o amendă de 200 de lei, conform Libertatea.

Incidentul a scos-o din sărite pe Bianca Drăgușanu, care a reacționat dur pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o imagine cu tichetul de amendă, însoțită de comentarii în care a catalogat situația drept „japcă”. „200 lei parcare! Japca și tupeul ordinar!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bianca și-a cumpărat recent un bolid de lux, în valoare de aproximativ 250.000 de euro, despre care s-a zvonit că ar fi fost un cadou de la Gabi Bădălău de Ziua Îndrăgostiților. Cu toate acestea, vedeta a clarificat ulterior că toate bunurile pe care le deține au fost achiziționate din banii ei.

„Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Politica