marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Victorie clară pentru Lupii Negri în Cupa României

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 au avut parte de un adversar slab în prima partidă a noului sezon competițional. Elevii lui Alvarez au primit vizita bucureștenilor de la Total Sport, în prima rundă a Cupei României la baschet masculin.

Formația de eșalon secund a pus pe tabelă primele cinci puncte, apoi vâlcenii au ripostat prin Davis și apoi au zburdat pe teren. La finalul primului sfert CS Vâlcea avea deja 27-15 și nu se mai punea problema echipei care va merge în turul secund al competiției. Până la pauza mare handicapul bucureștenilor era deja de aproape 40 de puncte, 65-28, chiar dacă tehnicianul iberic rulase deja întreg lotul trecut pe foaia de joc. Înainte de ultima pauză a înscris și mezinul echipei vâlcene, Rareș Pistol, cu un busser-beater și în ultimul sfert s-a mers cu 93-37. Și în minutele de final diferența de pe tabela de marcaj s-a majorat și meciul s-a terminat cu 112-49.

Kadre Gray a fost jucătorul meciului cu 26 de puncta, Rashun Davis l-a urmat cu 21, iar Andreas Blidaru a ieșit și el la rampă, cu 16 puncte și 6 pase decisive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În următoarea fază a Cupei României, sâmbătă de la orele 18.00, în Sala Sporturilor Traian, CS Vâlcea 1924 va avea parte de un adversary de un cu totul alt calibru, SCM Craiova, meciul fiind unul eliminatoriu.

Politica