marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Contract pentru canalizare. Șapte sate, racordate

Șapte sate ale comunei Corcova vor avea rețea de canalizare. Contractul de finanțare pentru acest proiect a fost semnat, după cum a anunțat președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu.

Valoarea proiectului este de aproape 28 milioane lei.

„Primarul comunei Corcova, Ion Giubega, a semnat astăzi contractul de finanțare pentru un proiect de importanță majoră: “Canalizare menajeră în sistem centralizat în satele Jirov, Pușcașu, Măru Roșu, Croica, Cernaia, Breta și Vlădăsești”. Valoarea totală a investiției este de 27.273.186,74 lei, fondurile fiind asigurate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest proiect ambițios va aduce o rețea de 22 km de canalizare în cele 7 sate ale comunei Corcova, îmbunătățind condițiile de trai pentru locuitori și contribuind la modernizarea infrastructurii locale.

Felicitări domnului primar pentru acest pas important pe care îl face alături de echipa_PSD!

Îi doresc mult succes în implementarea proiectului!

Investițiile în infrastructură sunt esențiale pentru dezvoltarea comunităților locale și pentru creșterea calității vieții cetățenilor și susțin realizarea lor în fiecare comună sau oraș din județ”, a declarat Aladin Georgescu.

Politica