marți, septembrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Cicâldău și Jovo Lukic, transferurile de titlu făcute de CSU Craiova

CSU Craiova a plătit 900.000 de euro pentru transferul lui Jovo Lukic. Este vorba despre atacantul pe care Costel Gâlcă îl așteaptă de luni de zile. Vârful de 1,90 metri a jucat doar în Bosnia și Herțegovina, pentru Sloga Doboj, Krupa, Zvijezda și Borac Banja Luka. 

Prima veste bună a zilei. Jovo Lukic este noul atacant al Universității Craiova. El a efectuat deja vizita medicală și va intra în scurt timp sub comanda lui Constantin Gâlcă. Lukic a jucat 136 de meciuri pentru Borac Banja Luka, perioadă în care a înscris 38 de goluri și a oferit 12 pase decisive. Bosniacul a evoluat deja în 9 partide din acest sezon și a înscris 3 goluri. El a marcat și în preliminariile Ligii Campionilor. Mult succes la Știința, Jovo!”, a fost primul comunicat al clubului din Bănie.

La miezul nopții, Alex Cicâldău semna și era prezentat. Mijlocașul a ajuns la Craiova cu un avion privat, trimis de Mihai Rotaru. Fotbalistul a ales să revină printre alb-albaștri și să pună umărul la câștigarea campionatului: „Bătălia s-a încheiat, Alex și Știința sunt din nou împreună! “Leul” s-a întors în Cetatea Băniei pentru visul nostru comun: titlul”, au scris oltenii de la CSU, pe Facebook.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cifrele lui Cicâldău la CSU Craiova:

  • 129 de meciuri
  • 33 de goluri
  • 21 de pase decisive
  • 11.000 de minute

Politica