duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Tineri arestați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Cei doi s-ar fi luat la bătaie

Doi tineri, de 19 și 20 de ani, din Craiova și comuna Botoșești-Paia, au fost încătușați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia s-ar fi luat la bătaie pe stradă, iar un bărbat a alertat poliția.

În noaptea de 07 spre 08 septembrie a.c., polițiștii Secţiei 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 19 și 20 de ani, din municipiul Craiova și comuna Botoșești-Paia, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în seara zilei de 06 septembrie a.c., ora 21.21, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, pe strada Tineretului are loc un conflict între două persoane de sex masculin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, persoanele în cauză nefiind găsite. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri de 19 și 20 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe cei doi, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, conform IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica