duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Nicolae Ciucă, vizită la noua sală de sport din Rojiște

„Un exemplu de succes care trebuie replicat în toată România”

Fostul premier Nicolae Ciucă a vizitat recent noua sală de sport din comuna Rojiște, județul Dolj, o investiție importantă realizată prin Compania Națională de Investiții (CNI) sub coordonarea primarului liberal Ionel Nedelcu. Primarul, reales în funcție pe 9 iunie cu peste 70% din voturi, a gestionat atent implementarea acestui proiect de aproximativ un milion de euro, finanțat în perioada în care Ciucă era în fruntea executivului.

„Tinerii din Rojiște au acum condiții optime pentru a practica sporturi precum handbal, baschet, volei sau tenis, la standarde europene,” a declarat Nicolae Ciucă. „Mă bucur să văd cum proiectele pe care le-am avizat din fruntea executivului s-au finalizat și cresc calitatea vieții în țară.”

Nicolae Ciucă a subliniat că, pe parcursul mandatului său de premier, a avut în vedere dezvoltarea infrastructurii în comunitățile locale, menționând că proiecte precum cel din Rojiște sunt esențiale pentru creșterea calității vieții cetățenilor și pentru încurajarea practicării sportului în rândul tinerilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cadrul vizitei, Ciucă a evidențiat importanța continuării investițiilor în infrastructura locală și a transmis un mesaj clar primarilor liberali din toată țara: „Misiunea pe care am trasat-o primarilor liberali pentru următorii patru ani este atragerea de investiții. Comuna Rojiște este un exemplu de succes, care îmi doresc să se replice în cât mai multe localități din România!”.

Primarul comunei Rojiște din județul Dolj, Ionel Nedelcu, și-a exprimat aprecierea față de Nicolae Ciucă, fostul premier și președinte al Partidului Național Liberal, în cadrul vizitei acestuia în localitate. Nedelcu l-a felicitat pe Ciucă pentru implicarea sa directă în problemele comunității și l-a numit „un adevărat lider” care „a venit să ia pulsul de jos”.

Într-un mesaj de susținere clară, pe Facebook, primarul a declarat: „Felicitări, domnule Președinte Nicolae Ionel Ciucă, sunteți un adevărat lider. Ați venit să luați pulsul de jos, vă mulțumesc că ați venit și în comuna noastră.”

Primarul Ionel Nedelcu a subliniat performanțele comunei Rojiște, singura comună din județul Dolj care produce orez și care are o capacitate impresionantă de producție de peste 100.000 de ouă pe zi.

„Pentru copiii noștri investim în viitorul lor pe termen mediu și lung,” a adăugat primarul Nedelcu, referindu-se la proiectele de dezvoltare locală, inclusiv noua sală de sport din Rojiște, realizată prin Compania Națională de Investiții.

Politica