duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Gigi Becali, despre transferul lui Alex Cicâldău la CSU Craiova

Gigi Becali a făcut anunțul despre transferul lui Alex Cicâldău: „Așa am auzit”

Gigi Becali a anunțat transferul lui Alex Cicâldău și i-a înfruntat pe Mihai Rotaru, care spera să-l aducă la CSU Craiova. Gigi Becali este convins că transferul lui Alex Cicâldău la CSU Craiova nu se va realiza și crede că fotbalistul de la Galatasaray va rămâne în Turcia, unde ar avea o ofertă.

Gigi Becali a comentat despre transferul lui Alex Cicâldău la CSU Craiova. Deși a dorit să-l aducă la FCSB, șansele ca jucătorul să ajungă la campioana României sunt mici. Patronul FCSB-ului a diminuat considerabil posibilitatea unei reveniri a lui Cicâldău la Craiova, având în vedere că mijlocașul ar avea o ofertă din Turcia.

„Eu zic că CFR Cluj e cea mai periculoasă adversară la titlu. CFR și Craiova, dar în ordinea asta, CFR prima și Craiova a doua. Să vedem dacă îl ia Craiova pe Cicâldău. Nu cred că îl ia că acum Cicâldău are ofertă din Turcia. Eu așa am auzit din Turcia. Nu știu mai multe, de unde să știu de eu? Eu ce știu e că e greu în play-off anul ăsta. Eu am stat și am făcut socotelile. Când am văzut Clujul (n.r. – U Cluj), Oțelul, e greu să-i întreci pe ăștia. Îți dai seama că au 18 puncte? Îi mai scoți pe Oțelul și pe U Cluj de acolo?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deși salariul anual al lui Alex Cicâldău este considerat mare pentru campionatul României, așa cum a menționat și impresarul său, Giovanni Becali, se pare că patronul FCSB-ului este convins că Cicâldău va reveni în Superliga doar la echipa sa.

Omul cu banii de la campioana României a afirmat că Alex Cicâldău ar trebui să opteze pentru FCSB, având în vedere salariul mai bun și oportunitățile de a juca în cupele europene, ceea ce ar putea atrage atenția altor cluburi.

„Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România. Mai are contract cu Galatasaray? Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul. El nu pleacă de acolo până nu ia toți banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova? Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viața lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar, dacă va veni în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El știe că noi l-am vrut.

Dacă cumva vrea să vină în România… Tu ești fotbalist, să zicem că vrei să vii în România. Ce faci, pe cine contactezi? Contactezi echipa la care ai perspectivă să iei bani. De exemplu, dacă Craiova era în cupele europene, mă duceam la Craiova. La FCSB sunt zece meciuri, jucăm opt meciuri și după jucăm și două meciuri de preliminarii. Și atunci, când tu ai 25 de ani, te duci să joci zece meciuri europene și pleci mai departe iar pe două milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru ProSport.

Politica