sâmbătă, septembrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Pompierii mehedințeni, eroi și pentru micile viețuitoare în lupta cu flăcările

Pompierii s-au întâlnit cu arici și broaște țestoase prinse în mijlocul incendiilor

Pompierii mehedințeni demonstrează încă o dată că adevărații eroi nu uită să fie umani în momentele de criză. În ultimele zile, aceștia au intervenit pentru a stinge incendiile devastatoare care au cuprins hectare întregi de vegetație uscată și fond forestier, punând în pericol nu doar locuințele cetățenilor, ci și fauna locală. Pompierii au găsit timp și resurse pentru a salva micile viețuitoare care nu au reușit să scape din calea flăcărilor, oferindu-le o nouă șansă la viață.

Pe parcursul acestor intervenții, pompierii s-au întâlnit cu arici și broaște țestoase prinse în mijlocul incendiilor.

“Pompierii, eroi și pentru micile viețuitoare în lupta cu flăcările devastatoare. În ultimele zile, pompierii mehedințeni au intervenit pentru a stingerea incendiilor care au cuprins hectare întregi de vegetație uscată și fond forestier, amenințând nu doar locuințele cetățenilor, ci și fauna locală. În ciuda efortului intens depus în misiunilor lor, pompierii și-au făcut timp să salveze și micile viețuitoare care nu au putut fugi din calea flăcărilor, oferindu-le o șansă la viață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întâlnirile cu aricii și broaștele țestoase au descrețit pentru moment frunțile colegilor noștri, care de la începutul lunii septembrie depun eforturi considerabile pentru stingerea incendiilor de vegetație uscată.

În aceste momente, intervin 53 de pompieri cu 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două microbuze, saci stingători și unelte genistice pentru limitarea și stingerea incendiilor din Schitul de Sus, Podeni și Negrușa. În sprijin, avem colegi din cadrul ISU Dolj și ISU Olt. Până la această oră, cele două elicoptere Black Hawk echipate cu sistemul Bambi Bucket din cadrul Inspectoratului General de Aviație, au efectuat 36 de aruncări asupra focarelor de incendiu”, transmite ISU Mehedinti.

Politica