duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Ordin de protecție pentru un polițist! Cercetat pentru violență, amenințări, șantaj și distrugere de bunuri

Un agent de poliție s-a ales cu un ordin de protecție zilele trecute, după ce o femeie a făcut, la Poliția municipiul Drăgășani, o plângere scrisă, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani, ar fi exercitat asupra acesteia și bunurilor sale, acte de violență, amenințări, șantaj și distrugere.

Din verificările efectuate s-a stabilit că bărbatul în cauză este agent de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează verificări, ancheta penală fiind preluată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, față de agentul de poliție a fost emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Comanda I.P.J. Vâlcea a dispus, prin Biroul Control Intern și Poliția municipiului Drăgășani, declanșarea de verificări cu privire la polițistul în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință.

Totodată, acestuia i-a fost retras armamentul și dreptul de a conduce autospecialele de poliție.

Facem precizarea că instituția noastră are toleranță zero față de abaterile de la litera legii, context în care conducerea I.P.J. Vâlcea a sprijinit si va sprijini în continuare instituțiile implicate în derularea anchetei în cauză”, au comunicat polițiștii vâlceni.

FOTO arhivă

Politica