duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

FCU Craiova își păstrează fotbalistul-vedetă: „Impresarul a cerut și el comision”

Adrian Mititelu a explicat situația lui Sidibe și susține că cei de la FCSB nu s-au înțeles cu jucătorul. Și impresarul belgianului ar fi avut un cuvânt important de spus, iar mutarea nu a mai fost realizată de Gigi Becali. FCU Craiova își păstrează jucătorul, dar o altă ofertă poate să apară în orice moment.

„Cei de la FCSB nu s-au înțeles mai departe cu jucătorul și impresarul, așa m-a informat un băiat de la club. Eu ce să fac mai mult? Îi știu valoarea, l-am dat gratis, în coproprietate, pentru că îi știu valoarea lui Sidibe și cred că s-ar fi integrat la ei. El în sistem 4-3-3 e foarte bun, ca extremă dreapta. Și tehnică, și viteză. Are un contract foarte bun la noi, îl așteptăm, e jucătorul nostru. Din ce știu, mai sunt două echipe din Liga 1 care l-au vrut, dar el voia un alt nivel”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali spune că pretențiile jucătorului au fost exagerate, față de ce putea să ofere FCSB. Patronul alb-albaștrilor a lăsat de înțeles că problema ar fi fost legată de comisionul cerut de impresarul lui Sidibe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sidibe a venit cu pretenții la FCSB! El a vrut bani la semnătură, 12.000-14.000-15.000 de euro. Impresarul a cerut și el comision. Nu sunt dezamăgit de faptul că a picat transferul lui Sidibe. Eu l-am dorit pe Sidibe ca să-l ajut pe Adrian Mititelu. Oricum, Sidibe nu avea loc pe listă (n.r. – lista UEFA), a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Politica