duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Fata Anamariei Prodan a renunțat la modelling

„Sunt foarte timidă, nu îmi place să se uite toată lumea la mine”

Rebecca Dumitrescu a vorbit despre cariera ei după ce a renunțat la modelling. Tânăra, care este o prezență discretă în showbizul românesc, a locuit mulți ani în străinătate.

Rebecca Dumitrescu, în vârstă de 25 de ani, este fiica cea mare a Anamariei Prodan din relația cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu. De-a lungul anilor, a studiat moda în America și Italia. A avut și o perioadă în care a cochetat cu modellingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu, conform Libertatea.

Acest domeniu nu o mai atrage acum, după cum a dezvăluit chiar în podcastul mamei sale. Rebecca Dumitrescu a spus ce a determinat-o să nu mai aibă apariții pe podiumul de modă. „Nu îmi plăcea, în primul rând. Sunt foarte timidă, nu îmi place să se uite toată lumea la mine. Cel mai mare motiv a fost pentru că am fost în lume de câteva ori și am văzut câteva chestii cu care eu nu voiam să mă asociez”, a declarat Rebecca Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan, pe YouTube.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Rebecca Dumitrescu este pasionată de pictură și fashion, motiv pentru care a decis să se focuseze asupra acestor activități. Tânăra are, de asemenea, o afacere online, unde vinde haine. „Cred că ce pictez este ca o extensie din mine, cum sunt eu în general”, a mai declarat Rebecca Dumitrescu, care a suferit mult după divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf.

Ea și sora ei au crescut de mici alături de acesta și îl considerau tatăl lor. Erau atașate de el, însă după despărțire nu au mai ținut legătura cu el. Rebecca Dumitrescu a văzut ca fiind perfectă relația dintre mama ei și Laurențiu Reghecampf, astfel că a trăit o mare dezamăgire când a aflat că lucrurile nu stau în acest fel.

De asemenea, fiica Anamariei Prodan a spus că acum este mult mai atentă la persoanele cu care interacționează, mai ales când vine vorba despre relațiile amoroase. „Da, de aceea nici nu mă grăbesc să găsesc pe cineva. Cât s-a întâmplat tot, cel puțin eu, mă uitam la voi ca perfect și nu era. Când am aflat că nu era totul perfect, am stat și m-am gândit, ok, dacă nici asta, ce?”, a mai spus Rebecca Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Politica