duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Cum a slăbit Demi Moore 20 de kilograme

Celebra actriță de la Hollywood a trecut prin transformări semnificative pentru un rol într-un film horror

Demi Moore a suferit o transformare fizică majoră. Noul său rol într-un film recent a implicat schimbări semnificative pentru faimoasa actriță.

Celebra actriță de la Hollywood a trecut prin transformări semnificative pentru un rol într-un film horror. Pentru a se potrivi cu personajul, a fost nevoită să își schimbe considerabil aspectul fizic, pierzând aproximativ 20 de kilograme. După această transformare, actrița s-a confruntat și cu provocări legate de sănătatea fizică și emoțională, conform perfecte.ro.

Într-un interviu recent pentru Los Angeles Times, Demi Moore a mărturisit că, pe lângă pierderea considerabilă în greutate, s-a confruntat și cu o afecțiune gravă – zona zoster. Aceasta a fost o consecință directă a stresului și a intensității filmărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În prima săptămână de pauză, în care doar Margaret Qualley (care joacă clona personajului meu) lucra, am făcut zona zoster. Și apoi am slăbit aproximativ 20 de kilograme”, a spus actrița.

În noul său film, Demi Moore interpretează rolul unei actrițe în vârstă de 50 de ani , care încearcă să se întinerească temporar cu ajutorul unui medicament experimental. Rolul său a cerut o intensitate fizică și emoțională extremă, care a dus la pierderea în greutate și la provocări de sănătate.

„Trebuie să pleci simțind că ai pus totul pe masă”, a adăugat Moore.

Sursă foto: Instagram

Politica