duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Craiovean arestat pentru că și-a bătut iubita cu pumnii

Un craiovean în vârstă de 27 de ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru că și-a bătut iubita cu pumnii. Bărbatul a lovit-o cu pumnii în zona spatelui pe tânăra de 22 de ani, ulterior, a mai bătut-o odată când se aflau în mașină. Tânăra a ajuns la spital.

„Din cercetări poliţiştii au stabilit că la data de 04 septembrie a.c.,tânărul în timp ce se afla la domiciliul comun, din Craiova, ar fi lovit-o cu pumnul la nivelul umărului pe concubina sa, o tânără de 22 de ani, din localitate, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate cu aceasta.

Ulterior, cei doi s-au fi deplasat cu autoturismul pe raza municipiului, unde a izbucnit un nou conflict, cel în cauză agresând-o din nou pe concubina sa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânăra a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind totodată emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a spus Poliția Dolj.

Acum, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Politica