duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Un gorjean a mers să-și spele calul la o spălătorie auto din Târgu Jiu

Imagini virale cu un bărbat care a mers cu un cal la o spălătorie auto din Târgu Jiu, au apărut pe rețelele de socializare. Bărbatul a mers, joi, la o spălătorie self service din oraș pentru a curăța animalul. Imaginile au devenit virale în mediul online.

Bărbatul a mers la spălătorie urcat pe cal.

Animalul a avut parte de un „tratament” complet: prespălare, spălare cu spumă și limpezire, totul sub privirile amuzate ale trecătorilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE: Polițiștii din Gorj s-au sesizat și fac acum cercetări.

„Ca urmare a imaginilor apărute în mass-media cu privire la un bărbat care spală un cal la o spălătorie auto din municipiul Târgu Jiu, Inspectoratul de Poliție Județean Gorj comunică următoare:

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că la data de 4 septembrie 2024, un bărbat, din Târgu Jiu, a dus un cal la o spălătorie din localitate, zona Debarcader și l-ar fi spălat, folosind materialele și soluțiile destinate curățării auto.

În acest sens, polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu”, potrivit IPJ Gorj.

sursa foto: Observatornews.ro

Politica