duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Impact frontal între o mașină și un moped. Unul dintre șoferi a murit

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a murit, joi dimineață, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Întâmplarea a avut loc în localitatea Fălcoiu din Olt. O mașină și un moped s-au izbit. Mașina era condusă de un tânăr de 27 de ani, iar pe moped se afla bărbatul de 80 de ani. Acesta nu deținea permis pentru a conduce mopedul.

”Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două vehicule, respectiv un autoturism condus de către un tânăr, de 27 de ani, din comuna Mărunței și un moped condus de către un bărbat, de 80 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.

Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul, de 80 de ani nu poseda permis de conducere, iar mopedul pe care acesta îl conducea nu era înmatriculat. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 80 de ani a decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto, de 27 de ani a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul DrugTest, rezultatele fiind negative”, potrivit Poliția Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Politica