duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova forțează transferul lui Alex Cicâldău

Giovanni Becali spune că Alex Cicâldău poate ajunge la CSU Craiova, pentru că mijlocașul ar avea ocazia să joace la un club serios, unde este apreciat și unde ar putea să redevină un fotbalist important pentru echipa națională și interesant pentru mai multe cluburi puternice din străinătate. Totul depinde de disponibilitatea financiară a oltenilor.

Da, domnule. Ar fi o situație bună pentru el. Craiova e un club serios. Se ridică la nivelul salariului, mai dă și Galatasaray și se pot înțelege. Dar nu am zis că s-au înțeles cu Cicâldău. Nu sunt optimist că se poate realiza acest transfer. Până pe 14 septembrie sunt deschise transferurile în Turcia. Cicâldău așteaptă oferte în continuare din străinătate. Să plătești un jucător, cu un milion pe an, este costisitor. Cred că mai degrabă va fi împrumutat în Turcia”, a declarat Giovanni Becali, la Liga Digi Sport.

Sorin Cârțu speră ca Alex Cicâldău să aleagă înțelept și să se îndrepte cât mai repede către CSU Craiova. Mijlocașul evolua în Bănie, cu numărul 10 pe spate, atunci când „Sorinacio” era președintele clubului patronat de Mihai Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Craiova are nevoie de el, e fotbalist bun, când a fost aici și-a pus amprenta de joc. Chiar dacă a avut jocuri mai puține în ultima vreme, a fost la Konyaspor, o echipă bună din Turcia, a jucat acolo.

Dacă nu are echipă, normal că nu e convocat la echipa națională. Nu știu ce să spun, chiar nu știu pentru că și Galatasaray dacă-l lasă să vină în România cu asiguranța va cere bani pe împrumut. Și trebuie să-și permită acea echipă. Cred că el ar prefera să joace la Craiova. Știe atmosfera, patronul.”, a spus Sorin Cârțu.

Politica