sâmbătă, septembrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Mediocritatea a învins  în USR şi la Vâlcea! Deputatul Ion Marian Lazăr a demisionat din partid

„Stimaţi vâlceni,

Deoarece au apărut nişte informaţii greşite în spaţiul public în ceea ce mă priveşte, mă văd nevoit să vin în faţa dumneavoastră cu câteva clarificări: Nu este adevărat faptul că am fost exclus din USR, ci 𝐚𝐦 𝐚𝐥𝐞𝐬 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐝𝐚𝐮 𝐝𝐞𝐦𝐢𝐬𝐢𝐚 din acest partid şi nu voi mai face parte din grupul parlamentar al USR.

Voi reveni în zilele următoare cu mai multe explicaţii pentru care am ales să iau această decizie. Sunt hotărât să continui să muncesc pentru binele comunității noastre și să vă reprezint interesele cu aceeași dedicare, dar sub o nouă formă, pe care o voi clarifica în curând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijinul acordat!” – a anunţat unul dintre cei mai serioşi şi profesionişti parlamentari ce ai USR şi singurul din Vâlcea.

Cu mai puţin de 3 luni până la alegerile parlamentare, partidul doamnei Lasconi încape total în judeţ pe mâna „famigliei Gheorghiu”.

Andrei Gheorghiu încă este viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea şi împins de familia sa, va ocupa, probabil primul loc pe lista de la Camera Deputaţilor, conducând partidul spre o nouă înfrângere categorică.

Politica