sâmbătă, septembrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

„După Caritas, AUR este cea mai mare farsă și hoție din istoria recentă a României”. O nouă demisie din partid

Deputatul Ana Loredana Predescu și-a dat demisia din AUR, după nici măcar un an în partid. Mai mult, aceasta a venit cu acuzații grave la adresa lui George Simion în vremea în care politicianul încearcă să câștige alegerile prezidențiale.

„După Caritas, AUR este cea mai mare farsă și hoție din istoria recentă a României!”, afirmă aceasta, potrivit stiripesurse.ro

„Si eu, la fel ca mulți cetățeni și colegi parlamentari de bună credință am crezut în construcția AUR, am adus rezultate în alegerile locale, dar în AUR nu este despre voturi, rezultate sau construcție politică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fără structură de partid, nenumărate sabotaje și „meciul vândut” ca în tot restul țării, 20 de mii de brașoveni mi-au acordat votul de încredere pentru președinția Consiliului Județean Brașov.

Din păcate George Simion și conducerea partidului nu au nicio legătură cu nimic din ceea ce înseamnă interesul românilor și al României, singurul lor stăpân fiind banul.

Este regretabil că astfel de golani, precum George Simion, ajung nu doar să facă parte din Parlamentul României, ci îndrăznesc să candideze la Președinția României și mai mult de atât, să profite de situația grea în care se află mulți români cărora le vinde iluzii”, afirmă Ana Predescu.

Deputata îș exprimă speranța ca „poporul român să îl umilească, așa cum Parlamentul și proprii membri de partid l-au umilit astăzi, acordandu-i doar 24 de voturi pentru Președinția Camerei Deputaților”.

Simion a fost contracandidatul deputatului PSD Daniel Suciu pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, funcție ocupată până acum de Alfred Simonis.

Deputatul AUR a primit 24 de voturi „pentru” şi 249 „împotrivă”.

„La venirea mea în AUR, în luna decembrie anul trecut, după insistențele de doi ani ale lui George Simion, l-am întrebat cum va conduce România dacă va fi ales. Răspunsul lui a fost “prin totalitarism”, exact așa cum își conduce și partidul.

Sper ca AUR să rămână doar o filă neagră în istoria politicii românești, iar George Simion singurul președinte care a vândut partidul și interesele românilor la tarabă! Primul care ar trebui dat afară din AUR este chiar George Simion!”, a declarat deputatul de Brașov, Ana Loredana Predescu.

Politica