duminică, septembrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Adolescent de 16 ani mort într-un accident în Dolj

Grav accident seara trecută în Dolj! Un adolescent în vârstă de 16 ani a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier. Întâmplarea a avut loc în comuna Podari. Șoferul în vârstă de 18 ani a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. Acesta consumase alcool. Adolescentul de 16, pasager în mașină, a murit. Șoferul și un alt tânăr au ajuns răniți la spital.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din Ţuglui, în timp ce conducea un autoturism pe DC 104, din direcţia satului Jiul către satul Livezi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi un adolescent de 15 ani, din Tuglui, pasager în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, un alt adolescent, de 16 ani, din aceeaşi localitate, pasager în autoturism,  din păcate, a decedat”, a precizat Poliția Dolj.

Oamenii legii au mai stabilit că șoferul de 18 ani nu avea permis. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Politica