vineri, octombrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Polițist mort, după ce a încercat să schimbe o priză

Acesta este al doilea caz similar în nici o săptămână

Șoc și tristețe în rândul polițiștilor din IPJ Gorj după vestea că Radu Brînzan, colegul lor de 43 de ani, a decedat prematur din cauza unui accident casnic banal. În plus, vestea a fost cu atât mai greu de acceptat cu cât Radu era cunoscut ca fiind fericit, își refăcuse viața, se recăsătorise, avea doi copii și era în plin proces de construire a unei case, conform Gorj Express.

Marți, 3 septembrie, postărița care venise să-i aducă corespondența acasă l-a găsit mort. Radu Brînzan era îmbrăcat în haine de lucru și se afla lângă priza care, se pare, a fost cauza fatală a accidentului, conform colegilor săi, profund întristați de vestea tragică.

Pe rețelele de socializare, au fost postate numeroase mesaje de condoleanțe și păreri de rău. De asemenea, reprezentanții IPJ Gorj au publicat un mesaj în care își exprimă compasiunea față de familia îndoliată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta este al doilea caz similar în nici o săptămână, un alt tânăr de 27 de ani însă, din Ciuperceni, pierzându-si viața cu patru zile în urmă după ce s-a electrocutat cu un polizor, în timp ce repara un gard in Târgu Jiu.

Politica