vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Mitriță, Popescu și Bancu, printre primii tricolori ajunși sub comanda lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a revenit la echipa națională a României după o pauză de 38 de ani. El a condus, duminică seara, prima ședință de pregătire în noua sa calitate de selecționer al tricolorilor.

Antrenamentul a avut loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, unde au fost prezenți 15 dintre jucătorii convocați pentru meciurile de luna această, când România va da piept cu reprezentativele similare din Kosovo și Lituania, în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Cel mai titrat antrenor român și o adevărată legendă a fotbalului din România, Lucescu revine la cârma echipei naționale la startul drumului spre Campionatul Mondial din 2026. La ședința de pregătire au participat jucătorii Niță, L. Popescu, Sorescu, Bancu, Manea, Rațiu, Burcă, Ghiță, Man, Mihăilă, Mitriță, Stanciu, Olaru, Coman și Hagi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenamentul a durat puțin peste o oră și a inclus exerciții de pasare. Jucătorii care au evoluat sâmbătă au beneficiat de un program special, adaptat pentru a le permite să se recupereze rapid și eficient”, informează frf.

Recent transferat de la Atletico Madrid la Sassuolo, Horațiu Moldovan a anunțat staff-ul tehnic că își dorește să rămână la echipa de club pentru a își câștiga postul de titular. Selecționerul Mircea Lucescu a înțeles situația portarului român și a decis să îl cheme pentru cele două meciuri din luna septembrie pe Laurențiu Popescu de la CSU Craiova.

România va debuta luna aceasta în Liga Națiunilor și are programate două meciuri:

  • Vineri, 6 septembrie, ora 21:45: Kosovo – România, stadion Fadil Vokrri (Priștina)
  • Luni, 9 septembrie, ora 21:45: România – Lituania, stadion Steaua (București) 

Politica