vineri, octombrie 11, 2024

Ultima ora

Sport

Atacant nou la CSU Craiova

Mihai Rotaru a privit cu greu meciul dintre CSU Craiova și Rapid. Oltenii au dominat jocul, dar nu de o manieră care să le permită să îl și câștige. Marius Șumudică și-a așezat echipa în teren special pentru a le ataca punctele slabe ale alb-albaștrilor și i-a ieșit. Bucureștenii au avut mai multe faze pe contra-atac și i-au pus în dificultate pe fundașii echipei gazdă. Patronul trupei din Bănie a subliniat faptul că s-a jucat ca la handbal, în unele momente.

Printre altele, după egalul cu Rapid, Mihai Rotaru a anunțat și faptul că CSU Craiova va face două noi transferuri, până la finalul săptămânii. Oltenii aduc un nou atacant, pentru ofensiva lui Costel Gâlcă, dar sunt gata să investească și într-un mijlocaș central, după ce Alex Crețu a fost vândut, iar Anzor s-a accidentat.

Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal. Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă. (…) Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o «semipasă» proastă și suntem foarte supărați. Fotbalistic vorbind, am arătat fotbal în seara asta. Cu Dinamo era greu pe «orezăria» aia. Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare”, a declarat Mihai Rotaru la PrimaSport, după egalul cu Rapid.

Politica