sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Cod roșu de ploi în Constanța. Mașinile au rămas blocate printre șuvoaie

Județul Constanța a fost sub avertizare cod roșu de ploi torențiale. Ploile au făcut dezastru în Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Valu lui Traian, Lumina, Agigea, Corbu și Poarta Albă, potrivit stirileprotv.ro.

Pe străzile din Tuzla și Constanța, mașinile parcă pluteau vineri noapte pe arterele transformate în lacuri.

În unele zone, vehiculele au rămas blocate printre șuvoaie și nu au mai putut înainta. Pompierii au intervenit toată noaptea, iar la 112 au fost primite peste 500 de apeluri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Problemele au început încă din cursul zilei. De exemplu, canalizarea a refulat în Tulcea și apa ajuns pe străzi. Un bătrân aflat într-un scaun cu rotile a căzut în apă în timp ce încerca să traverseze. Doi bărbați i-au sărit în ajutor și l-au ajutat să ajungă pe trotuar.

În Eforie, un copac a căzut peste mașina unor turiști parcată la hotel, iar în Jupiter parcul acvatic a fost acoperit de apă. După ploaia torențială de vineri noapte, un hotel din stațiunea Jupiter a fost inundat. Asta după ce și vineri au fost probleme.

A fost cod roșu de vreme rea în 13 localități din județul Constanța. A plouat atât de tare, încât în unele locuri s-au strâns 60 de litri de apă pe metru pătrat. În Eforie, turiștii au mers desculți prin bălțile imense formate pe faleză. La mare soarele se va arata abia de duminică încolo.

sursa foto: FB/Meteoplus

Politica