vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vâlcean arestat pentru că a înjunghiat doi oameni cu un cuțit

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat pentru 30 de zile pentru că a înjunghiat doi oameni cu un cuțit. Totul a pornit de la un conflict spontan izbucnit între el și cele două victime, în urmă cu trei zile. Aceștia erau în fața porții inculpatului, au început să se certe, iar bărbatul a scos un cuțit și le-a înjunghiat pe cele două persoane în cap, gât și în piept. Cele două victime au avut nevoie de câteva săptămâni bune de spitalizare.

„La data de 29.08.2024, în urma propunerii de arestare preventivă adresat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.
Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că:

În noaptea de 26/27 august 2024, în timp ce părțile vătămate se aflau pe drumul public din fața porții de la intrarea în gospodăria inculpatului, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a lovit-o cu un cuțit în zona capului, gâtului și a spatelui pe una dintre părțile vătămate, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 12-14 zile timp de îngrijiri medicale. În aceleași împrejurări, inculpatul a lovit-o cu același cuțit, în zona gâtului și a pieptului și, pe cealaltă persoană vătămată, cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 25-30 zile timp de îngrijiri medicale”, au explicat procurorii vâlceni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Politica