vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Agresiuni pe bandă rulantă în Gorj

Polițiștii gorjeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, la trei cazuri de agresiune în județ. O femeie în vârstă de 62 de ani din comuna Scoarța, a anunțat Poliția că soțul ei vrea să îi dea foc la casă. Aceasta a observat o butelie în spatele casei, posibil lăsată de bărbat. Un alt bărbat din Sohodol și-a bătut soția până a băgat-o în spital, iar o femeie din comuna Padeș a alertat oamenii legii că soțul ei își lovește fiul cu scândură de lemn.

„Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că femeia ar fi văzut pe o aleea din spatele locuinței o butelie de dimensiuni mici, pe care consideră că soțul său a lăsat-o acolo în noaptea anterioară, pătrunzând fără drept în curtea locuinței, întrucât, față de acesta a fost emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, fapt pentru care se simte amenințată de bărbat.

De asemenea, față de acesta, Judecătoria Târgu-Cărbunești a emis la data de 23 august 2024 un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, prin care s-a dispus evacuarea temporară din locuinţă, indiferent daca acesta este titularul dreptului de proprietate, păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de femeie, cu excepţia situaţiei în care părţile trebuie să se prezinte în faţa instanţei sau organelor de cercetare sau urmărire penală, respectiv, la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de domiciliul soției sale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––––––––

În noaptea de 29 spre 30 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, de 23 de ani, din Sohodol, cu privire la faptul că, ar fi fost agresata fizic de către soțul său, în vârstă de 27 de ani și necesită îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată ulterior la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

–––––––––-

La data de 29 august 2024, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați prin apel 112 de o femeie, de 58 de ani, din Padeș, cu privire la faptul că soțul său, de 65 de ani și fiul acestora, de 27 de ani, s-ar fi agresat reciproc.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 65 de ani l-ar fi lovit pe fiul său cu o scâdură la nivelul membrelor inferioare, moment în care, tânărul, ar fi rispostat și l-a împins pe tatăl său, provocându-i escoriații la nivelul feței.

Au fost întocmite formulare de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul de 65 de ani”, a explicat Poliția Gorj despre toate cele trei cazuri de agresiune.

În toate cele trei situații au fost întocmite dosare penale și au fost emise mai multe ordine de restricții împotriva agresorilor.

Politica