miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Grav accident în Dolj! Un copil de 6 ani a ajuns la spital

Un grav accident a avut loc, joi după-masă, în comuna Perișor din Dolj. Două mașini s-au izbit. Unul dintre șoferi nu s-a asigurat când a vrut să iasă dintr-o benzinărie și a intrat cu mașina într-un alt autoturism. Din impact, una dintre mașini s-a izbit de o a treia, care era condusă de o femeie de 34 de ani. Femeia și un copil de 6 ani au ajuns la spital cu răni.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti care au stabilit faptul că un bărbat de 77 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, la ieşirea dintr-o staţie de alimentare carburant, din comuna Perişor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, pe DN 56, către Giubega, intrând în impact cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Perişor.

De asemenea, autoturismul în cauză a intrat în impact şi cu un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Calafat, care s-ar fi angajat în depăşirea autoturismului condus de bărbatul de 69 de ani, încălcând marcajul longitudinal continuu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto şi un minor de 6 ani, pasager în autoturismul condus de aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital”, a explicat Poliția Dolj.

Șoferii nu consumaseră alcool la volan. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Politica