miercuri, septembrie 18, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a înjunghiat fosta iubită cu un cuțit

Și-a înjunghiat fosta iubită în spate cu un cuțit. Un tânăr de 24 de ani, din Craiova, a ajuns în arestul poliției din Dolj, după ce și-a înjunghiat fosta iubită. Tânărul s-a întâlnit cu ea și cu mama acesteia într-un magazin din oraș. Cei doi au început să se certe, iar tânărul a început să le lovească pe cele două femei. Acestea au ajuns la spital rănite, iar tânărul a fost reținut.

”În seara zilei de ieri, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 41 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că în incinta unui magazin, din localitate, este un scandal în desfăşurare.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind identificate apelanta şi fiica acesteia, o tânără de 24 de ani, ambele din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce acestea se aflau în incinta unui magazin, din Craiova, un tânăr de 24 de ani, din localitate, fostul concubin al tinerei, în urma unor discuţii în contradictoriu, le-ar fi agresat fizic şi totodată ar fi lovit-o pe tânără cu un obiect tăietor-înţepător în zona spatelui, provocandu-i leziuni, după care ar fi părăsit locaţia, fugind într-o direcţie necunoscută.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că faţă de tânăr, instanţa de judecată a emis ordin de protecţie pentru o perioadă de 6 luni, prin care acesta avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 100 de m faţă de tânără şi mama acesteia cât şi de locuinţa acestora”, transmite IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca instanța să stabilească o pedeapsă pentru acesta.

Politica